Forum
Telemetry Server változás van mert újabb verziót adtak ki. A verzió frissítés tekintetében még több és még frissebb adatokat lehet kinyerni a játékból. Ezáltal az módosítani kell a rendszereket. Újabb napok fognak lenni a rendszer átalakítása mind az adatbázisok, végpontok, modulok, végek és a kliens tekintetében. Sokkal informatívabbak lesznek a web oldalon az adatok és átláthatóbbak.
Fo tablak mukodnek a 4.0 verziohoz sikerult igazitani. A vegek es egyeb modulok meg nincsenek megoldva, de hamrosan lepesrol lepesre megoldodik. Masik legfontosabb dolog hogy terkepek kozotti elteresek miatti licens is bekerul, hogy az adatok valosak legyenek ne legyenek elteresek a terkepek kozotti kulombsegek miatt.. ez is lassitja a megjelenesi idot, mert sok uj dolog lesz. Bovul a garazs es szerviz. Bovul a 2d terkep is amely plusz megjelenest fog mutatni.
Kis turelmet mimdenkitol. Lenyegesen a server alapjai vannak modositva. Remelem tobb ilyen nem lesz. Ordenare atalakitas zajlik. Nagyon komoly de kis szunetem azert lesz illetve van a programozas teren. Turelem higyetek el nekem jobban szamot hogy jol mukodjon.
Ekkora merteku atalakitas remelem a kozeljovoben mar nem kell, de ez most nagyon kell. Turelem
Hatalmas munkalatokon vagyok tul. Az ujsagnyi adatbol lexikon lett. Ez kisebb galibat okozott a servernek. Tehat 3 szoros vagy 4 szeres adatmennyiseg. Ez picit tul terhelodott, de megoldasra talalt. Most megint ujra kell gondolni a mechanizmust sorrendeket. A program kodja nem rossz nem azzal van a gomd. Hihetetlen de igy van, hanem az idovel. A megnovekedett csomagok tartalma es feldolgozasa idot vesz igenybe, mint a Forma1 ben ezred pomtossaggal. Ezt kell kibogozni
Mar majdnen meg van a megoldas. A hiba oka megvan miert tortenik. Az nincs meg hogy hol tortenik es miert. Rengeteg hiba kereses megy a rendszerbe. A hiba keresztmetszete kezd szukolni, de meg nincs meg. Remelhetoleg minel hamarabb megtalalom a megoldast. 90% aban biztosan jominden. Biztos valahol elcsuszott a szamitas. Megint olyas valamit kell megtalalni ami jolvan megirva , de valami oknal fogva megis rossz. Tobb ezer sor lett atnezve . Turelem meglesz a hunyo a sorban elobb vagy utobb.
Mar a forumot is javitottam es a google chrome is meg tudja nyitni a forumot. Ez is. Nagy problema volt.
most ebben a pillanatban meglódultak az adatok a 4.0 val. milliónyi log és millionyi hiba keresés után meg lett a megoldás Most már a visszaépítés rendezés környezetté letisztulás következik a kiadás előtt.
Nem kodhiba volt,hanem ezen a szinten mar uj fejlesztest kellett adni. Ezen a lepcsofokot is megugortam es lehet hamarosan be is mutatom a mukodest.brutalis nagyy az orom
Sracok kijelentem hogy vilagbajnokok vagyunk
Mostmar 72 varos felvedezese a terkepen. Mar akar tobb felfedezes is lehet. Most nagyon stabil. Kovetkezo javitas ha jarmu csere tortenik.
Online jatekosok stabilizalasa es egy uj rendszer bevezetese tortent megbdelelott. Delutan este fele a foag atnezese.