Forum
A előző bejegyzésben rosszul írtam ki a mód nevet mert félreérthető. Tehát adatok és statisztikák elemzése évszakonként és tehát ezért kicsit rosszul értendő. Mindenki most már a jó nevet olvashatja. Tehát adatok feldolgozása. A web oldal Hungary Map alatt játszó és kliens és telemtry segítségével lehetett ezt megoldani. Most már teljesen körvonalazódott a helyzet. Már ennek a mód kapcsán nem csak admin felület hanem a játékos által nyert adatok összességet is láthatóvá tettem a mai nap folyamán. Hatalmas 2 hét volt az eddigi építkezés legizgalmasabb kardinális kérdések oldottak meg. Nem volt könnyű megfelelni az adatoksokaságának a megépítésében. Azért a kis teljesítményű server is tud leállást produkálni, mert rengeteg adat megy akkor is ha üres meg akkor is ha vagyunk rajta, mert állandó. Következő hetekben már csak a finomításokra kell koncentrálni. Azért több tucat újítást fejlesztést kell befonni. Nehezén már túl jutottam. A következő nagy dolog már a Kliens átdolgozása újbóli kiépítése lesz. Erre több nap kell majd
Mar nem hogy keazul, de mar a napokban attertem a convoy mod ujboli kilalakitasan . A session mod most mar publikus lett a varosok felfedezse a season modban. Mar mukodik. Ennek meg a szabaly rendszere meg mem keazult el, mert a convoy modnak is igazodnia kell. Tehat parhuzamos a fejelesztes. A convoy eppen napokban egy hatal.as kerdes felvetodese kapcsan kelleett modoaitani, hogy a kesobbiekben jol mukodjon a rendszr. Kicsit a server is bekavart ami frissitenie kellett. Turelem tehat haladok csak lassan