Forum
youtube csatornan lathatattok az elozetes teszteket. Mint jol lathattatok 1 jarat feladattal birkozta, hohy a menetrend megfeleloen mukodjon. Azota mar a felismeresek leptetesek es ujabb funkciok es bovitesek kerultek be. Mar a megallok pozicioinak interaktiv terkepet is kulon lettehoztam, hogy kommyebben tudjam felvenni a megallokat es konnyebben lehessen a jaratokat szerkeszteni. Elsokent ami sokkal hosszabb ido lesz az hogy az osszes megallo felvitele lesz. Ezek utan jonnek a jaratok megepitese. A jatekosok szamara a foldlalon akik mar regisztraltak azok lathatjak mely megallok kerultek mar be. Ugyan itt lathatjatok a forgalom convoy is. Van mit tenni
Az új busz megálló rendszer szerint eddig összesen 140 db megállót regisztrálta. Még a negyede sem értem el eddig
360 megallo lett rogzitve a hmvtlog ba. Ezaltal mar tegnap le is met az elso tesztek. 17 db megallo hely volt a Budapest - Kecskemet kozott. A redszert most is at kellett dolgozni. Mar a megallo elotti elokeszuletek szepen beepult. Megallo helyek a jarat menete kapcsan a megallok leptetessel mutatja a jatekosnak a kovetkezo megallojat ugy hogy 12db allando reszt mindig mutat. Jeloles a zold iras kapcsan mar az elhaladott megallot jelenti. A narancssarga a kovetkezo megallot es a feherrel pedig meg nem jart megallot mutatja. Felkerult a tavolsag merese ahogy kozeledunk a megallokhoz. A megallok kozott jatekbeli 1 km ek vannak. A megallok vegeztevel a kliensoldali osszesito ablak meg nincs. Hatalmas ugras volt ez a par nap mig ezt vegig vittem.
Máris automatikusan találja meg kezdő megállót és úgy cselekszik a kliens. Hamarosan a menetrend lezárása lesz megoldva hogy kliens ne zárjon be mindent hanem elsőként írja ki a összesítőt és a komplett lezárás folyamat indítson a menetrendnek. Így szép kerek lesz a menetrend.