Forum
Elkezdődött az építés admin felületen és külső kiegészítőkkel egyenértékkel kiépült és funkciónál. Belső rendszerileg tökéletes. Hamarosan a felhasználófelületek is elkészülnek hogy ne admin hanem felhasználónkként is lehessen módosítani.
Web oldalon nappk ota rendrakas zajlik. Karbantartasi munkalatok vannak is vannak. Most par napig nem megfeleloen fog mukodni.hamarosan a hetvegere rendbe lesz minden
Rend rakas kozepette a pont rendszer medal rendszer feladat rendszer es kuldetes renszer kerul bevezetesre. Eddigiek folytan az azonositasokkal voltak gondok hiszen server klien web adatbazis majd szerver kapcsolatokat kellett osszekapcsolni. Hatalmas hatter munkak folynak
Hatalmas kodolason vagyok tul a 7vegen. Tudom meg mimdig nem frissult a kliens. Jelenleg mar a desing modosult es a chat funkcio is kapott. Meretezheto lesz a kliens felulete.. Beallitasok menu is kategoriakat kapott. Youtube kozzosegnek mar majnem lelepleztem.Tegnapi nap folyaman Zoooli is megkapta a teszt lehetoseget. Ujjabb merkoldkohoz erkezett a kliens es uj fejezet kezdodik. Mar a sokadik fejezettel epul a kliens. Hangok, animaciok, pontok es szintek rendszer is van. Hatalmas melo eddig ia